Recoltatoarele de sfeclă Agrifac sunt compacte, ușoare și ușor de manevrat

O mică mașină de recoltat pentru o capacitate mare și o investiție accesibilă

Recoltatoare de sfeclă de zahăr: compacte, ușoare și manevrabile 

Agrifac știe că oamenii, agricultura, alimentația și clima sunt strâns legate. Populația lumii va avea în jur de 10 miliarde de oameni în 2050, iar modelele alimentare se vor schimba. La nivel mondial, din ce în ce mai puține terenuri agricole sunt disponibile, iar schimbările climatice fac și producția de alimente și mai dificilă.  

Pentru a realiza o producție potențială de alimente, Agrifac dezvoltă mașini inovatoare și durabile. Împreună cu cele mai sustenabile pulverizatoare autopropulsate din lume, producem și cele mai compacte recoltatoare de sfeclă de zahăr. Recoltatoarele noastre de sfeclă de zahăr pe șase rânduri: LightTraxx și OptiTraxx sunt eficiente, economice, ergonomice și ecologice, dar mai ales extrem de ușor de utilizat. Asta înseamnă Brilliant Simple! 


Agrifac LightTraxx

Agrifac LightTraxx

 • Funcționare ușoară
 • Presiune ușoară la sol
 • Lucrul ușor
 • nvestiție ușoară
Aflați mai multe

Agrifac OptiTraxx

Agrifac OptiTraxx

Agrifac OptiTraxx

 • Lucrați mai mult în condiții dificile
 • Rază mică de rotire
 • Echipat cu un sistem de șenile pe puntea față
 • Toate beneficiile LightTraxx
Aflați mai multe

Funcționare ușoară 

Ușor de utilizat, adică mașina de recoltat sfeclă Agrifac LightTraxx. Toate informațiile despre mașină sunt disponibile direct prin intermediul ecranului tactil EcoTronicPlus din cabină. Toate funcțiile sunt ușor de operat din cabină și aveți o vedere excelentă asupra procesului de recoltare! 


Presiune redusă la sol 

Recoltatoarele de sfeclă Agrifac LightTraxx sunt ușoare și au, de asemenea, o distribuție unică a greutății. Acest lucru are multe avantaje, inclusiv presiunea scăzută la sol. Mașina este, de asemenea, extrem de compactă și are direcție cu patru roți care asigură faptul că mașina de recoltat sfecla este extrem de manevrabilă. 

LightWork

Capacitatea ridicată combinată cu presiunea scăzută a solului asigură recoltarea sfeclei în toate condițiile meteorologice. Cele 5 sau 6 zone de curățare asigură faptul că sfecla de zahăr este supusă unui proces de curățare foarte lung. Mașina asigură sfeclă de zahăr curată și protejată și astfel obțineți rezultate maxime. 


Investiție mică 

LightTraxx nu este doar o alegere foarte bună, ci și o investiție inteligentă. 

 • Ușor de utilizat 
 • Ușor și extrem de manevrabil 
 • Leșire și protecție optime a sfeclei de zahăr. 

Premium Proven/mașini folosite/trade in

Vorbind despre durabilitate: Mașinile Agrifac au o durată lungă de viață. Cu programul nostru Premium Proven, recondiționăm mașinile uzate și implementăm noi inovații și tehnologii prelungind durata de viață deja extinsă. 

Used harvesters

Wim Ziel

Sales Manager

International

“Let me tell you all about Agrifac's compact, light & manoeuvrable beet harvesters, LightTraxx and OptiTraxx.”
Let me contact you